Fjellets beste
beliggenhet

Høystandard-leilighetene Trysil Alpine Lodge er særstilt med sin unike plassering i Trysilfjellet med umiddelbar tilgang til alpinanlegget, samtidig som lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil – året rundt.

Byggetrinn 2 er nå ute for salg, med planlagt ferdigstillelse juni/juli 2023.
Det vil bygges 50 nye leiligheter fra 33 – 139m2, med både bod og parkeringskjeller.

 

Leilighetene skal være et godt sted å trekke seg tilbake til. Du har rom for å skape dine egne tradisjoner, som for eksempel middagsselskap med venner eller julefeiring med familien.

 

Materialene som benyttes vil gjenspeile Trysils skogsarv og historie. Treverk vil hentes fra både lokale skoger og aktører, og vil gå igjen både innendørs og utendørs i Trysil Alpine Lodge. Med denne lodgen forener vi det beste fra Trysil og Aspen.

Definisjonen på en lodge er at det skal være et varmt, komfortabelt og sosialt sted a komme til. Lodging er et forholdsvis nytt konsept i Norge, men i Aspen har ferievarianten lange tradisjoner.

Den typiske amerikanske lodgen er proppfull av spennende kulturelle hendelser, fristende spisesteder og aktiviteter for hele familien. En ekte lodge skal ifølge vår arkitekt være the place to be – stedet du egentlig vil være. Når Trysil Alpine Lodge står ferdig, er det med ambisjoner om å gjenskape en del av det amerikanske, men i en fornorsket drakt.

Leilighetene er større enn hva som er skandinavisk standard og er arkitekttegnet for å gi deg en følelse av albuerom og komfort. I flesteparten av leilighetene vil det være et komplett kjøkken og en stue med god plass til å ta imot gjester.

PRØV FØR DU KJØPER
– LEI EN LEILIGHET
I TRYSIL ALPINE LODGE

Test forholdene og før du kjøper! Lei en av de mange flotte leilighetene i Trysil Alpine Lodge. Her vil du finne leiligheter i ulike størrelser med personlig karakter.

Høystandard-leilighetene Trysil Alpine Lodge har umiddelbar tilgang til alt i skianlegget, med ski-in/ski-out på vinteren. Lodgen har umiddelbar nærhet til klatrepark, sykkel og golf. Butikker og restauranter er rett utenfor inngangsdøren.

 

Book Ditt
opphold i dag

Vær tidlig ute med å sikre deg ditt neste opphold i Trysilfjellet.
Ofte er leilighetene fullbooket allerede ett år i forveien.