det du trenger
for ditt opphold

Trysil er en helårsdestinasjon og kan by på et mangfold av opplevelser for hele familien. Med sine kalde vintre og varme somre, er Trysil et perfekt mål for sportslige aktiviteter, skogsturer og lek.

Ski og
sykkelutleie

Forhåndsbetill utstyret du og ditt reisefølge trenger til deres neste Trysilferie.
Mindre baggasje, mer morro.

Trysil Skishop er Trysils billigste ski og sykkelutleie.

Du finner Trysil Skishop ved Trysil Shellsenter , kun 2 km fra Trysilfjell Apartment Hotell. Her kan du enkelt parkere utenfor døren, og med rask og god service er du snart på vei til Trysilfjellet med utstyr av topp kvalitet! Kommer du fra sør kan du svippe innom her før du svinger opp til fjellet.

Nedenfor kan du enkelt forhåndsbestille utstyret du og ditt reisefølge trenger til deres neste Trysilferie.

Taste
mat og vinhus

Lokalisert i moderne lokaler serveres en rikholdig meny både til lunsj og middag. Menyen på TASTE mat & vinhus endres etter sesong.

På sommeren kan man nyte mat og drikke på TASTE sin uteservering med utsikt mot det flotte fjellet. På vinteren inviteres det til en hyggelig atmosfære innendørs med levende lys og fyr i peisen.

TASTE bruker sesongens råvarer – og med de mest dedikerte kokkene i Trysil og med kjøkkensjef Dennis Liljebakk i spissen er vi trygge på at maten dere få på tallerken er kreativ og velsmakende.

Prøv gjerne deres signaturrett skalldyrfat med havets ferske delikatesser. Ellers finner dere mat fra havet, skogen og selvfølgelig vegetarisk.