opplevelser
året rundt

Trysil er en helårsdestinasjon og kan by på et mangfold av opplevelser for hele familien. Med sine kalde vintre og varme somre, er Trysil et perfekt mål for sportslige aktiviteter, skogsturer og lek. I tillegg kommer aktiviteter som golf og klatring i Høyt & Lavt klatrepark.

Trysil

Velkommen til Trysil! Her finner infoen du trenger når du kommer til destinasjonen!

Vinter i Trysil

Skandinavias største skianlegg kan selvfølgelig by på ski og andre aktiviteter!

Sommer i Trysil

Det finnes utallige muligheter i Trysilfjellet, selv på sommeren! Se hva Trysil kan tilby!

Norges største
skidestinasjon

Trysil er Norges største skidestinasjon, og har vært det i mange år.
Trysilfjellet har 500 snøkanoner til rådighet for å sikre hvite bakker fra slutten av oktober og frem til 1. mai.

Fjellet har 32 skiheiser, inkludert seks barneheiser, som frakter deg opp til din favorittbakke. I Trysilfjellet kan du boltre deg i hele 68 attraktive alpinbakker – alt etter alder, ferdighetsnivå og interesse. For langrennsentusiaster har Trysilfjellet et løypenett som strekker seg over til sammen ca. 500 preparerte kilometer, og det er opp til deg om ambisjonen er en kort eller lang tur. Ønsker du deg en ekstra stemningsfull opplevelse, kan en ekte kanefart være tingen.

De minste barna skal heller ikke behøve å kjede seg i Eventyr på Trysil Turistsenter, som kanskje er Norges mest populære barneområde. For barna er det godt tilrettelagt med enkle tallerkenheiser, rullebånd, self-timer-bane, lette skibakker og an artig akebane.