5 tips til høstferien
på fjellet

For mange er høsten best på fjellet. Flotte farger og frisk luft gir en fantastisk ramme for utendørsaktiviteter. Her er våre beste tips til høstopplevelser i Trysil.

Her kan både store og små
nyte fjellutsikten

Vandretilbudet i Trysil inneholder både flotte rundturer, spennende stolpejakt og spektakulære toppturopplevelser. Felles for de alle er at de er godt skiltet og tilrettelagt.

I Trysil er fjellene lett tilgjengelige, og vi har flotte turstier hvor selv de minste kan ta turen opp i høyden.

 

Toppturprogrammet inneholder hele 14 ulike turer. Felles for de er at de er svært godt merket, og gradert etter vanskelighetsgrad. Utforsk en av de mange turene rundt Trysilfjellet, eller favoritten Skagsvola – Trysils svar på Besseggen.

Sykkelstier
rett utenfor døra

Bor du på Trysilfjell Apartment Hotel har du sykkelstiene og sykkelheisen praktisk talt rett utenfor døra.

I Gullia, 2 minutters sykling fra hotellet, finner hele familien sin sti-favoritt. Fargegraderte løyper og massevis av øvingsbaner gjør dette til et trygt sted å starte. Her vil også drevne syklister finne morsomme utfordringer.

Reiser du med litt større barn er de heisbaserte stiene en sikker vinner. Magic Moose, Flowstar og Twister byr på fantastisk sykkelflyt.

En smak av høst

Integrert i hotellet ligger restauranten Taste. I uke 39 inviterer de til skalldyr og live musikk. Her kan det være lurt å forhåndsbestille!

Mange spisesteder

Det er ingen grunn til å gå sulten. I og rundt Trysilfjellet finner du nærmere 20 forskjellige spisesteder. 

Populære familiehøydepunkter

Minigolfbane på Trysil Turistsenter

Ved Trysils flotte 18-hulls golfbane finner du også den svært populære minigolfbanen. I sommer ble også denne utvidet til hele 18 hull.

Golfbanen ligger bare et par minutters sykling unna Trysilfjell Apartment Hotel.

Minigolf i Trysil

Populære familiehøydepunkter

Klatreparken Høyt & Lavt Trysil

I tilknytning til sykkelområdet Gullia og golfbanen ligger også klatreparken Høyt & Lavt Trysil. Her starter klatringen oppe i et 12 meter høyt tårn, og du får utfordret høydenervene i en rekke elementer og zip lines. Egen løype for de minste.

Klatringen er populær, så her kan det også være lurt å bestille på forhånd.

Klatreparken Høyt & Lavt Trysil

Høstferien
til god pris

Bestiller du høstferien på Trysilfjell Apartment Hotel, har du gangavstand til det aller meste familien trenger for en vellykket ferieopplevelse. Sjekk vår sykkelpakke fra NOK 447 pr. person og pr. natt (priseksempel ved 4 personer på 4 sengs leilighet).

 

Sykkelpakken inkluderer:

Overnatting i 4- og 6-sengs leiligheter

Gratis internett

Gratis sykkeloppbevaring og sykkelvask

Gratis parkering