Golf

Spennende og variert 18 hulls skogsbane, par 72, som ligger fint i terrenget. Mange utfordrende hull både for nybegynnerne og erfarne golfspillere. Handikapkrav, minimum gjennomført VTG-kurs.

Golf

Velkommen til spill på Tryilfjellets flotte 18-hullsbane. De kan tilby flotte treningsfasiliteter med eget innspills og chipgreen, puttinggreen, øvningsbunker og romslig drivingrange.

Trysilfjellet Golfbane ble i 2020 kåret til Norges 5. beste bane av nettstedet Leadingcourses. I 2019 ble de kåret til "Best value for money" og "Favourite Golf Course" av svenske Golfhäftet.


Minigolf

Banen består av 18 hull, og ligger rett ved siden av vårt nye klubb/flerbrukshus.

Dette er en eventyrs-minigolfbane som passer til alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Her finner du hindringer som på en ordentlig golfbane med bunkere, steiner og roughgress.

I prisen inngår leie av putter og ball, samt scorekort og blyant til å notere antall slag du bruker.

Frisbeegolf

Frisbeegolfens prinsipper er enkle, man skal kaste en frisbee/disc fra A til B og prøve å bruke så få kast som mulig. Man bruker spesielle frisbeer som er ganske små, harde og tunge i forhold til vanlige frisbeer. Disse kan leies hos Fageråsen Handel dersom man ikke har eget utstyr.

Hull 7-12 ligger i området Fjellroa til Nordre Kanken, som er kupert og med mye stigning i terrenget. Dette kan være utfordrende for noen.