Sykkel

 

Stisykling i Trysil byr på magiske opplevelser for hele familien i Gullia, GT Bike Park og i flytstien Magic Moose. Trysil byr også på stisykling på over 100 km med merkede og naturlige stier på Trysilfjellet. Trysil er Norges største destinasjon tilrettelagt for stisykling!

Mountainbike United

En app som har alt du trenger når du skal sykle i fjellet. Få alle stiene på telefonen og se hvor du befinner deg, få sti-tips og delta i konkurranser og finn andre du kan sykle sammen med.

Lei sykkel

Når man skal sykle i fjellet er det lurt med bra utstyr. Svipp innom Skishoppen på veien opp og ta med deg sykler, så er du klar til sykkeltur!

Viktig info

"Det er ingen skam å snu". Trysil Bike Arena har et sett regler de ønsker alle skal følge, les de godt.

Nødnummer: 113
Legevakt: 116 117
Stipatrulje: 992 80 084 (09.00-17.00)

Heis tider og heispass

Heisens åpningstider 2022

17. juni – 14. august: Daglig kl. 10 - 16 (åpent 16. juni fra 16 -20)
15. august – 2. oktober: Lør-søn kl. 10 - 16
3. oktober – 16. oktober: Daglig kl. 10 - 16 (høstferieukene)

Sykkelpark

Trysil har hele fire sykkelparker. GT Bike Park ligger ved inngangen til Gullia, like ved finner du GT Pro Park, Radisson Blu Bike Park ligger ved hotellet på turistsenteret og Fageråsen Bike Park ligger på Høyfjellssenteret.

Gullia

I Gullia finner du hele 23 sykkelstier i alle slags nivåer og for alle aldere. Fra alle Apartment hotell kan du lett og trygt sykle bort til Gullia på 3 minutter. Det trengs ingen heispass for noen av Gullias stier.

Heisbasert stisykling

Ta Fjellekspressen opp og sykle ned en av Europas lengste flytstier, Magic Moose, 7 km med sykkellykke midt i skianlegget. Du kan også prøve Fjellrunden, en 13 km lang grusvei rundt Trysilfjellet som passser fint  enten du vil sykle, gå eller jogge.

Trysilguidene

Sommer som vinter er Trysilguidene der for å hjelpe deg med enten å lære, eller forbedre, samt vise de beste sykkel- og turstiene Trysil har å tilby. Når det kommer til sykling tilbyr de alt fra Teen Camp – bike til Enduro bike Camp.