Langrenn

Med 100km preppet løype skal det ikke mangle på langrennsløyper i Trysil. Det finnes løyper på både nord og sør siden, men også andre steder hvis man vil ta en pause fra fjellet under oppholdet. Det finnes både lange og korte ruter, så her er det bare å velge etter preferanse. Det er også 2 koier plassert  i skisporene.

Trysilguidene

Man trenger ikke være langrennsekspert når man setter på seg skia for å ta seg en tur, men Trysilguidene kan hjelpe med teknikk om det er behov. Du blir matchet med en instruktør etter behov og ferdighet og sammen legger dere en plan for forbedring. Man kan ha timer en og en eller sammen med venner og familie.

Kart

Kart er alltid greit å ha! I dette kartet følger du tråkkemaskiner for å se når løypene sist ble preppet samt hvilke løyper som finnes.

 

 

 

Utstyr

Utstyr må man ha! Skishoppen ligger rett ved Trysilvegen, bare svipp innom på vei opp til fjellet for å finne alt av utstyr du trenger.

Svesætra

Trysil har 2 bemannede kiosker i langrennssporene sine. Svesætra er åpent hver dag fra 10-15 (fra den 21.02.22 til og med påsken). Du finner den i løype 7.

Skorkoia

Åpent 11-16 i vinterferieukene (7-9), lørdager/søndager og hele påsken. Salg av kaffe, nystekte vafler, kakao og kaldt drikke. Du finner den i Ås, en 10 minutters biltur fra Turistsenteret.

Langrennskart

Kartet inneholder forklaringer av de forskjellige løypene samt hvor i Trysil de er.