Ski i bakken

Stå på ski i Norges største skianlegg! Med 68 bakker og 32 heiser har Trysilfjellet noe å tilby for alle. 

Startet som et prosjekt i 1966, har Trysilfjellet vokst, og har siden 1991 vært Norges største skisenter. Fra 1966 har Trysilfjellet utviklet seg til å bli et fjell for alle skiglade turister og beboere, med bakker som passer alle. Uansett om man er nybegynner eller proff, liker alle å holde seg oppdatert på hvordan føre i bakken skal være under oppholdet. På denne siden får du all info du trenger om selve fjellet og hva du trenger når du er der.

Skipass

Det viktigste du trenger i bakken, til og med viktigere enn ski! Det finnes mange typer skipass, noen som bare er for barnebakken, vanlig skipass, foreldre pass som kan deles mellom to voksne osv. Finn det perfekte skipass for deg og familien!

Skibussen

For å forsikre deg for at du kommer akkurat dit du skal, uavhengig av skibakken, kan du ta skibussen. For å ta den må du ha gyldig skipass.
Skiutleie

Velkommen til Trysil Skishop. Her kan du leie både ski og sykkel til hele familien. Med rask service er du snart på vei til Trysilfjellet med utstyr av topp kvalitet!Åpne bakker

Det er alltid lurt å orientere seg når det kommer til et fjell. Hvor er jeg, og hvor vil jeg er viktige spørsmål når det kommer til planleggingen av turen. Er man på sørsiden av fjellet men bor på Fageråsen, så du må dit i slutten av dagen, er det viktig å følge med så man ikke blir sittende fast på feil sted.

Tidligski

Tidligski er et tilbud der de svarte bakkene i Høgegga åpnes klokka 70:00. Det garanteres to timer i nypreparerte bakker og det er inkludert frokost i prisen.

Kveldkjøring

Et par timer etter stengetid, ferdig preppet, åpner noen få bakker igjen for kveldskjøring på bestemte dager i uken. Fram til klokka 20:00 kan du kjøre i vintermørket.