Trysilguidene

Vi skaper eventyr!

Dette er ikke et slagord, vi mener virkelig at livet er for kort til å nøye seg med grå hverdager.

Uansett om du er en guide eller gjest så er vi alle del av hverandres eventyr. Men en fantastisk opplevelse kommer ikke uten at man jobber litt for det. Som del av vårt eventyr vil du bli utfordret og kjenne på mestring. Du vil bli inkludert og få muligheten til å bidra. Sammen skaper vi et bedre eventyr hver eneste dag!

 

Trysilguidene er en gjeng som gjør de første dagene i bakken, eller alle dagene, til en av de beste. Med skiskole og off-piste guiding er de der for å hjelpe deg gjøre dagen så bra som mulig. De har også tilbud om funksjonell kjøring, fjellet er for alle!

Valles skiskole

I trysil vil vi gi alle sjansen til å lære å stå i bakken. Ved hjelp av Valles skiskole kan barn mellom alderen 3 til 9 bli med topp instruktørene ut i bakken for å lære de grunnleggende ferdighetene. Ikke bare er Valles skiskole en skole, men også et sted å møte nye venner og få en ny kjørepartner! Det er viktig å føle seg trygg i bakken og at å være i fjellet skal bli en morsom opplevelse for barna. Snømannen Valle kommer i tillegg innom flere ganger i løpet av uken.

Snowpark

Å trikse i fjellet er alltid gøy! Hvis man er nysgjerrig på dette og har lyst til å lære det grunnlegende kan man melde seg inn på Snowpark! Der lærer du ikke bare hvordan man trikser i en park men også hvordan man opprettholder sikkerhet samtidig.

 

 

 

 

 

 

Ski clinic

Er man allerede stødig på ski men vil lære seg mer teknikk sammen med folk som ønsker det samme, kan man melde seg på Ski clinic.  Ski clinic er et 3-timers kurs basert på den nyeste skiteknikken. En av deres mest erfarne instruktører hjelper deg å forstå bevegelsene som tar skikjøringen din til neste nivå. Gruppen er liten, og er på 2-5 personer for å sikre mye personlig feedback.

Privattimer

Rask tilbakemelding av en instruktør som har forståelse for dine behov og ferdigheter er alfa omega. Her kan du velge om du vil ha time alene, med venner eller med familie på samme nivå. Du velger selv hva timen skal gå ut på, om det er teknikk, offpiste eller triksing i parken. Timene kan også inneholde sikkerhetskurs om det er ønsket.