Trysil
Alpine Lodge

Høystandard-leilighetene Trysil Alpine Lodge har umiddelbar tilgang til alt i skianlegget, med ski-in/ski-out på vinteren. Lodgen har umiddelbar nærhet til klatrepark, sykkel og golf. Butikker og restauranter er rett utenfor inngangsdøren.
Spar 15% på juleoppholdet med rabattkoden «JUL22»

Definisjonen på en lodge er at det skal være et varmt, komfortabelt og sosialt sted å komme til. Lodging er et forholdsvis nytt konsept i Norge, men i Aspen har ferievarianten lange tradisjoner.

Den typiske amerikanske lodgen er proppfull av spennende kulturelle hendelser, fristende spisesteder og aktiviteter for hele familien. En ekte lodge skal ifølge vår arkitekt være the place to be – stedet du egentlig vil være. Når Trysil Alpine Lodge står ferdig, er det med ambisjoner om å gjenskape en del av det amerikanske, men i en fornorsket drakt.

Leilighetene er større enn hva som er skandinavisk standard og er arkitekttegnet for å gi deg en følelse av albuerom og komfort. I flesteparten av leilighetene vil det være et komplett kjøkken og en stue med god plass til å ta imot gjester.

Leilighetene i
TRYSIL ALPINE LODGE

Trysil Alpine Lodge

Studio – 33 kvm

Leiligheten har stue med minikjøkken, dobbeltseng og sovesofa. Ett bad. Tørkeskap i gang. Leiligheten har inntil 4 sengeplasser, og har balkong/ terrasse.
Trysil Alpine Lodge

Junior One – 47 kvm

Leiligheten har stue med åpent kjøkken og sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Bad med dusj og WC. Tørkeskap i gang. Leiligheten har inntil 4 sengeplasser, og har balkong eller terrasse.Trysil Alpine Lodge

Junior Two – 64 kvm

Leiligheten har stue med åpent kjøkken og sovesofa, 2 soverom og 2 bad med dusj og WC. Det ene soverommet har dobbeltseng og eget bad. Det andre soverommet har køyeseng. Tørkeskap i gang. Leiligheten har inntil 6 sengeplasser, og har balkong/ terrasse.


Trysil Alpine Lodge

Senior CORNER – 87 kvm

Leiligheten har stue med åpent kjøkken, 3 soverom og 2 bad med dusj og WC. Det ene soverommet har dobbeltseng og eget bad. De andre soverommene har køyeseng eller familiekøye. Tørkeskap i gang. Leiligheten er en hjørneleilighet med 8 sengeplasser, og har balkong/ terrasse.


Trysil Alpine Lodge

Prestige Corner – 141 kvm

Leiligheten har romslig entré, stor stue med åpent kjøkken, 4 soverom og 3 bad med dusj og WC. Det ene soverommet er et connectionrom, og har dobbeltseng, sovesofa og eget bad. Det er 2 soverom med store familiekøyer, og ett soverom med dobbeltseng. Tørkeskap i gang. Leilighetene er hjørneleiligheter med 12(401 øst/sørvendt) og 12(402 sør/vestvendt) sengeplasser, og har flere store balkonger.


Kjøp leilighet
i Trysil alpine lodge

Byggetrinn 2 er nå ute for salg, med planlagt ferdigstillelse juni/juli 2023.
Her bygges 50 nye leiligheter fra 33 – 139m2, med både bod og parkeringskjeller.

Trysil Alpine Lodge er særstilt med sin unike plassering i Trysilfjellet med umiddelbar tilgang til alpinanlegget, samtidig som lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil – året rundt.

 

Leilighetene skal være et godt sted å trekke seg tilbake til. Du har rom for å skape dine egne tradisjoner, som for eksempel middagsselskap med venner eller julefeiring med familien.

 

Materialene som benyttes vil gjenspeile Trysils skogsarv og historie. Treverk vil hentes fra både lokale skoger og aktører, og vil gå igjen både innendørs og utendørs i Trysil Alpine Lodge. Med denne lodgen forener vi det beste fra Trysil og Aspen.

Trysilfjell
apartment
Hotel

Bo med den beste beliggenheten i Trysilfjellet, Med bakker på alle sider og Fjellekspressen rett utenfor døren.

Skitorget

Skitorget ligger plassert i Torggata på Turistsenteret, rett i fjellets lille gågate og bare få meter unna bakken.

Book ditt
opphold i dag

Vær tidlig ute med å sikre deg ditt neste opphold i Trysilfjellet.
Ofte er leilighetene fullbooket allerede ett år i forveien.

kort vei
til de gode
smakene

Taste mat og vinhus byr på spennende smaksopplevelser i hyggelige omgivelser.

LEIE AV
SKI OG SYKKEL-
UTSTYR

Velkommen til Trysil Skishop. Her kan du leie både ski og sykkel til hele familien.Med rask service er du snart på vei til Trysilfjellet med utstyr av topp kvalitet!