Hva er en «lodge»?

Definisjonen på en lodge er at det skal være et varmt, komfortabelt og sosialt sted å komme til. Et overnattingssted med mange aktivitetstilbud i nærheten, og hvor du virkelig kan slappe av og føle deg i ett med naturen.

Nærhet til spennende aktiviteter

En ekte lodge – «the place to be».

En ekte lodge skal ifølge vår arkitekt være «the place to be» – stedet du egentlig vil være. Når Trysil Alpine Lodge står ferdig, er det med ambisjoner om å gjenskape en del av det amerikanske, men i en fornorsket drakt.

 

Trysil Alpine Lodge er en sjarmerende og moderne lodge – overnattingssted – med den beste beliggenheten i Trysilfjellets flotte landskap. Den typiske amerikanske lodgen er proppfull av spennende kulturelle hendelser, fristende spisesteder og aktiviteter for hele familien. De samme kvalitetene er å finne hos Trysil Alpine Lodge.

 

Høystandard-leilighetene har en sentral beliggenhet i Trysilfjellet. Det er umiddelbar tilgang til alt i skianlegget, og lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil – året rundt. Både klatrepark, sykkel og golf er rett i nærheten, samt butikker og restauranter som er rett utenfor inngangsdøren.

 

I tillegg til korte ferieopphold så er det mulig å kjøpe en leilighet i Trysil Alpine Lodge.  Byggetrinn to er nå ute for salg, og det er planlagt at det skal ferdigstilles 50 nye leiligheter med både bod og parkeringskjeller innen juli/juli 2023. I byggetrinn tre vil det også komme restauranter, fellesarealer o.l. som bygger opp under det sosiale fellesskapet ved lodgen.

Sosial og koselig atmosfære

Bo komfortabelt med plass til å invitere gjester.

Leilighetene er større enn hva som er skandinavisk standard og er arkitekttegnet for å gi deg en følelse av albuerom og komfort. I flesteparten av leilighetene vil det være et komplett kjøkken og en stue med god plass. Leilighetene skal være et godt sted å trekke seg tilbake til, og du har rom for å invitere gjester på middagsselskap. I tillegg har du tilgang til balkong/terrasse med flott utsikt over landskapet.

 

En lodge er et overnattingssted designet slik at du skal føle deg tett knyttet til naturen. Byggestilen inneholder derfor ofte bruk av mye naturlige materialer, og interiøret utgjør en koselig atmosfære. Det kan sammenlignes med en hyttefølelse, men på en mye større skala og i en mer moderne drakt. Fargevalget er basert på dype jordtoner, ofte kombinert med mye treverk.

 

Materialene som benyttes hos Trysil Alpine Lodge vil gjenspeile Trysils skogsarv og historie. Treverket er hentet fra både lokale skoger og aktører, og går igjen både innendørs og utendørs.Til sammen utgjør det en lun og hyggelig atmosfære slik at du kan slappe godt av etter en lang dag i fjellet. En luksusferie med flott landskap rett utenfor døren!

Ski i bakken

Stå på ski i Norges største skianlegg! Med 68 bakker og 32 heiser har Trysilfjellet noe å tilby for alle.

Hundeslede

Sett deg rolig tilbake, eller hjelp til å styr hundesleden på diverse turer i Trysils vinterparadis. Ta en titt på deres ulike tilbud og bestill det som passer best for deg og din familie.

Hesteridning

Opplev naturen fra hesteryggen. Trysil Hestesenter ligger perfekt plassert med rideterreng på alle kanter.

Skiskole

Trysilguidene er en gjeng som gjør de første dagene i bakken, eller alle dagene, til en av de beste. Med skiskole og off-piste guiding er de der for å hjelpe deg gjøre dagen så bra som mulig.